Press - Om ZlideOnZip Clip Solutions AB har en produkt, "ZlideOn", som med ett enkelt handgrepp ersätter trasiga drag kedjor. Montering görs på befintlig dragkedja och ersätter trasig löpare. Produkten finns för alla dragkedje typer. Patent taget för konstruktion, montering, funktion. Företaget har sitt ursprung och säte på Gotland och produktion sker i Småland.

Produkten är unik i sin enkelhet, den har fått följande utlåtande av innovationsråd bestående av expertis inom området, Produkten är så smart och löser ett hundraårigt problem, den behöver inte skapa ett behov, utan det finns ett uppdämt behov sen lång tid tillbaka.

- Priset för " Årets Smarta Sak 2008" gick till ZlideOn.

Jämförs med uppfinningar som säkerhetsnålen och gemet, alla behöver den någon gång. Överallt där det används dragkedjor fungerar produkten. Med ett enkelt handgrepp ersätter man en trasig dragkedja på: vanliga klädesplagg, yrkeskläder, militärkläder, väskor, båtkapell, tält, möbelbeklädnad och mycket annat.

Zip Clip Solutions har en mycket stark affärsmodell. Alternativet till "ZlideOn" idag är att den trasiga varan lämnas för reparation hos t.ex. en skräddare. Kostnaden för detta är hundrafallt produktionskostnaden för "ZlideOn" som fyller exakt samma funktion.

  Om ZlideOn

Historik

ZlideOn nyheter


Bilder

Logotyper

Material© ZipClip Solutions AB - info@zlideon.se